Otvoren “FotoAves” – natječaj za fotografe ptica

posted in: Događanja, Vijesti | 0

SEO, španjolsko ornitološko društvo i BirdLife partner pokrenuli su natječaj za fotografe ptica, “FotoAves”. Iako ovo nije prvi put održavanja ovog natjecanja, sada u suradnji sa Sigmom pobjedniku daju 1 200 € u gotovini! Drugo i treće mjesto također će biti nagrađeni sa 600 i 400 € redom.

Natjecanje je otvoreno do 6. studenog ove godine za sve fotografe, bilo profesionalce bilo amatere, bez obzira iz koje zemlje dolaze, starije od 18 godina.

Sve poslane fotografije najprije prolaze izbor u uži krug finalista, iz kojeg će zatim biti izabrani pobjednici. Uži krug fotografija (uključujući pobjedničke) bit će korišten u SEO-vom kalendaru za 2018. godinu, “FotoAves”, te će biti uključene u izvještaju u SEO-vom časopisu “Aves y Naturaleza”. Fotografije finalista i pobjednika mogu biti korištene u medijskoj promociji natjecanja. Autor i naslov fotografije bit će uvijek jasno istaknuti. SEO ne polaže nikakva druga prava na korištenje osim spomenutog. Pravila natječaja u skladu su s preporukama Španjolske udruge za fotografiju prirode (AEFONA).

 

Više informacija potražite na: https://www.seo.org/fotoaves-2017-en/.

 

Sva pravila natjecanja nalaze se ovdje: https://www.seo.org/…/uploa…/2017/09/Rules-fotoaves-2017.pdf.

 

 

Leave a Reply